Prima IMPLICĂ-TE FII PARTENERUL NOSTRU

FII PARTENERUL NOSTRU

Pentru detalii suplimentare ne puteți contacta

CNPAC este deschis parteneriatelor cu sectorul privat, în special cu companii care împărtășesc viziunea noastră de a crea o societate în care toți copiii sunt protejați de orice formă de violență și respectă valorile noastre – interesul superior al copilului, profesionalism și corectitudine, dreptul la opinie, cooperarea și egalitatea de șanse. Companiile partenere CNPAC beneficiază de o vizibilitate sporită a brandului și o creștere a reputației și credibilității.

Există mai multe moduri în care compania ta se poate implica în activitățile noastre – de la suport financiar oferit programelor desfășurate de noi pentru a preveni abuzul împotriva copiilor, până la implicarea în evenimentele organizate de noi, sau susținerea unei cauze promovate de CNPAC.

MODALITĂȚI DE IMPLICARE

FINANȚEAZĂ UN PROIECT.
Majoritatea proiectelor derulate de CNPAC pentru diminuarea incidenței și a consecințelor violenței față de copii sunt finanțate din surse, care au reguli stricte de gestionare. Aceasta înseamnă că o parte din nevoile identificate de CNAPC pot rămâne neacoperite, astfel încât implicarea companiei în conceperea și implementarea unui proiect poate fi esențială pentru îmbunătățirea situației copiilor aflați în situație de risc.

DIRECȚIONEAZĂ 10% DIN VENITUL IMPOZABIL.
Conform legii, companiile pot direcționa 10% din venitul impozabil în scop caritabil. Donația este total deductibilă, și nu reprezintă o cheltuială suplimentară pentru companie.

CUMPĂRĂ JUCĂRIILE DODO.
DODO este un proiect de colectare a fondurilor pentru reabilitarea copiilor victime ale abuzului emoțional, fizic, sexual. Fiecare copil primește asistență individuală, care durează între 6 luni și 3 ani. Costul asistenței diferă de la un caz la altul, în funcție de specificul fiecăruia, trauma prin care a trecut copilul dar și durata reabilitării – de la 4.000 de lei la 20.000 de lei. Cumpărând o jucărie DODO, contribuiți la reabilitarea copiilor victime ale abuzului în cadrul serviciului de asistență din cadrul CNPAC.

CONTRIBUIE LA CAMPANIILE NOASTRE
CNPAC organizează campanii de promovare și sensibilizare privind educația fără violență, recunoașterea cazurilor de abuz și necesitatea raportării acestora către instituțiile competente, eliminarea exploatării prin muncă a copiilor, asigurarea condițiilor speciale de tratament a copiilor implicați în procedurile legale.

SUSȚINE UN EVENIMENT SAU ORGANIZEAZĂ UNUL INEDIT.
CNPAC organizează anual o serie de evenimente în beneficiul copiilor victime ale abuzului, acțiuni pentru care compania ta poate deveni sponsor oficial, câștigând vizibilitate și expunere. De asemenea, puteți organiza cu sprijinul echipei CNPAC diverse evenimente de strângere de fonduri pentru una dintre cauzele susținute de noi.

AFLĂ CUM MAI POȚI SUSȚINE ACTIVITATEA CNPAC