Prima Cine suntem

Cine suntem

Cine suntem

Centrul Național de Prevenire a Abuzului față de Copii este o organizație nonguvernamentală din Republica Moldova care promovează dreptul copiilor la protecție de orice formă de violență, contribuind la diminuarea incidenţei și a consecinţelor violenţei faţă de copii prin activităţi de prevenire, pledoarie, dezvoltare de capacităţi și servicii specializate.

Povestea Noastră

Pe parcursul perioadei de activitate de când a fost înregistrat la Ministerul Justiţiei în anul 1998, CNPAC a dezvoltat un spectru larg și complex de servicii, fiind promotorul celor mai inovative practici de prevenire a abuzului faţă de copii și asistenţă a copiilor victime, dar și acordând expertiză autorităţilor în domeniul protecţiei copilului.

Echipa

În cadrul CNPAC activează specialiști în domeniile drepturilor și protecției copilului, violenței domestice, justiției prietenoase copilului, evaluării și monitorizării, psihologi, intervievatori și asistenți sociali, dedicați cauzei copiilor victime ale abuzului.

Rapoarte anuale

Activitatea organizației este reflectată în rapoartele anuale, publicații în versiune electronică care prezintă acțiunile și proiectele implementate de către echipa CNPAC pe parcursul unui an de activitate.

ISTORII DE SUCCES

De cele mai multe ori necesitatea este cea care motivează mai bine decât orice. Acest lucru a fost demonstrat de către oamenii de succes din întreaga lume, iar Republica Moldova nu este o excepție. 

Parteneri

Finanțatori
Parteneri guvernamentali
Parteneri nonguvernamentali
Parteneri media


Contact

MD-2069, mun. Chișinău | str. Calea Ieșilor 61/2,
tel.: +373 22 758 806 | fax: +373 22 748 378
e-mail: office@cnpac.org.md
www.cnpac.md

Vrei să afli mai multe detalii despre organizația noastră?

Scrie-ne un mesaj și noi îți vom oferi informațiile solicitate.