Direcționează 2% din impozitul tău pe venit către CNPAC

111

2% din impozitul tău pe venit direcționate către CNPAC înseamnă viitor fără violență și abuz față de copii.

CE ESTE MECANISMUL 2%? 

2% din impozitul pe venit pe care l-ai achitat deja și pe care ai dreptul să îl REDIRECȚIONEZI către un ONG care acționează în interes public.

DE CE SĂ DIRECȚIONEZI 2%?

Este gratuit! Această sumă nu reprezintă o sponsorizare sau donație privată și nu te costă nimic.

Fiecare dintre noi, plătitorii de impozit pe venit, poate direcționa banii publici spre domeniul pe care îl consideră important! Nu ne costă nimic.

UNDE VOR AJUNGE BANII TĂI?

Centrul Național de Prevenire a Abuzului față de Copii (CNPAC) te încurajează și în acest an să direcționezi cele 2% din impozitul pe venit pentru asistarea si reabilitarea copiilor victime ale abuzului.

Toate fondurile strânse prin campania de redirecționare a 2% CNPAC le va folosi pentru ASISTENȚA complexă GRATUITĂ a copiilor victime ale abuzului.

Anual, în R. Moldova, circa 4000 de copii ajung victime ale violenței dintre care 400 de copii sunt victime ale abuzului sexual.

De mai bine de 20 de ani CNPAC promovează dreptul copiilor din Republica Moldova la protecție împotriva oricăror forme de violență. Suntem organizația care oferă asistență specializată copiilor victime ale abuzului și familiilor acestora.

Cu sprijinul donatorilor și susținătorilor noștri reușim să facem lucruri minunate. În fiecare an, sute de copii beneficiază de ASISTENȚĂ specializată GRATUITĂ în cadrul CNPAC.

În anul 2019, cca 400 de copii și familiile acestora s-au bucurat de asistență complexă în cadrul CNPAC, ei au beneficiat de: consiliere psihologică a copiilor și părinților, audiere prietenoasă a copiilor victime în cadrul procedurilor legale de către intervievatorii organizației, asistență legală, asigurare a spațiului protector pentru copii și asistență a copiilor în cadrul aplicării măsurilor urgente de protecție.

Ne dorim să continuăm reabilitarea copiilor abuzați și să prevenim violența, iar în acest scop avem nevoie de suportul tău! Nu te costă nimic, doar direcționezi banii publici, adică 2% din impozitul tău pe venit către CNPAC.

CUM TREBUIE SĂ PROCEDEZI?

E simplu să redirecționezi 2% pentru CNPAC!

  • Depune declarația pe venit până la 30 aprilie 2021 la orice oficiu teritorial al Serviciului Fiscal de Stat;
  • Completează formularele CET15 (câmp M2) și CET 18 (câmp M1);
  • Indică Codul Fiscal al CNPAC 1011620002696;

Copiii victime ale abuzului au nevoie de asistență și reabilitare. Direcționează 2 % din impozitul tău pe venit către CNPAC. Ajută copiii să crească protejați.

Informații suplimentare găsiți și aici: www.2procente.info.