Prima RAPORTEAZĂ UN ABUZ SEXUAL

RAPORTEAZĂ UN ABUZ SEXUAL

CNPAC are „Toleranță zero” față de hărțuirea, exploatarea și abuzul sexual, astfel interzice:

 • actele sexuale cu copii (persoane cu vârsta sub 18 ani) sunt interzise, indiferent de vârsta majoratului sau a consimțământului.
 • solicitarea de bani, locuri de muncă, bunuri sau servicii pentru sex, inclusiv favoruri sexuale, sau alte forme de comportament umilitor, degradant sau exploatator în schimbul asistenței.
 • orice relație sexuală între angajații sau personalul asociat al CNPAC şi beneficiarii de asistență sau alți membri vulnerabili ai comunității cu folosirea necorespunzătoare a funcției și a coraportului de putere.

Dacă ați fost martor/ă, ați auzit și/sau sunteți afectat/ă de oarecare situație de abuz, exploatare sau hărțuire sexuală din partea reprezentanților organizațiile umanitare, persoanelor care acordă asistență umanitară și/sau voluntarii puteți depune o plângere prin completarea formularului de mai jos.

Încercați să furnizați cât mai multe informații cu privire la incident (ce s-a întâmplat, cine l-a comis, când și unde s-a întâmplat și cum s-a întâmplat), deoarece acest lucru ne va ajuta enorm la investigarea plângerii dumneavoastră și la aplicarea măsurilor corespunzătoare.

Informațiile furnizate prin intermediul acestui formular vor fi tratate în mod confidențial, iar informațiile dvs. personale nu vor fi comunicate altor părți terțe fără consimțământul dvs. 

  NOTĂ: Câmpurile marcate cu un asterisc roșu * sunt necesare.


  Numele și prenumele

  Email  (Cine a comis fapta? Unde lucra? În cadrul cărei activități? Când s-a întâmplat? Unde s-a întâmplat? Cine a mai văzut/auzit? Indicați ce probe știți că sunt și unde se găsesc?)

  *Dacă sunteți victima unor astfel de abuzuri vă rugăm să ne oferiți datele dvs. de identitate, astfel vă vom putea oferi asistența de care ați putea avea nevoie, asigurând totodată confidențialitatea.